top of page

Kevät/kesämallisto 2023

Kedon kukat

 

Ensimmäinen mallistomme on nimeltään Kedon kukat. Mallistosta löytyy kaksi erilaista pellavamekkoa, Lydia ja Bettina, yhteensä viidessä eri värissä. Mallisto on saanut inspiraationsa suomalaisen maalaismaiseman niittykukista.

 

Kellohelmat, puhvihihat ja rusetit pukevat jokaista Ruusan muusaa. Oletko vaaleanpunainen lupiini, purppura puna-apila, kirkkaanpunainen unikko, pinkki ketoneilikka vai sininen kissankello?

Ruusan kevät/kesä 2023 -malliston tuoteopas

Oheiselta YouTube-videolta löytyy yksityiskohtaista tietoa kaikista Kedon kukat -mallistomme tuotteista. Videolta saat vinkkejä sinulle sopivimman vaatteen valintaan.

Espradillot ovat oiva jalkinevalinta Ruusan kesämekkojen kanssa. Katso oheiselta videolta vinkkejä sopivien kesäkenkien ja -laukkujen löytämiseen. 

Asusteet täydentävät
asukokonaisuuden

Vastuullista pellavaa

Kevät- ja kesämallistomme on tuotettu OEKO-TEX® 100 standardin mukaan tuotetusta pellavasta. Standardi takaa muun muassa sen, etteivät tuotteet sisällä haitallisia torjunta-aineita tai raskasmetalleja. Käyttämämme pellava on viljelty Euroopassa ja valmistettu kankaaksi Virossa. Pellava on ekologinen vaihtoehto esimerkiksi puuvillalle, sillä pellavan viljelyyn ei kulu suuria määriä vettä, kuten puuvillan viljelyyn.

bottom of page