top of page

Värianalyysiin I Love Me -messuilla 20.–22.10.

Ruusa Designin suunnittelija ja Beauty Colors -värikonsultti Nina Lahtinen tekee värianalyyseja seuraavan kerran Helsingissä I Love Me -messuilla lokakuun lopulla. Ajanvaraus värianalyyseihin aukeaa torstaina 5. lokakuuta. Lähetämme kaikille analyysin varanneille e-lipun tapahtumaan.

Aikoja on saatavilla rajoitetusti, joten varaathan omasi hyvissä ajoin. Värianalyysin hinta on 149 euroa. Jos päätät ostaa värianalyysin yhteydessä Ruusan Estelle-villamekon, saat analyysin veloituksetta.

Värianalyysi.JPG

Varaa aika värianalyysiin Mikkelissä

Ruusa tekee yhteistyötä kauneushoitola Kauniiksi luodun kanssa. Verkkosivujemme kautta voit varata ajan värianalyysiin Mikkelissä.

Henkilökohtaisessa värianalyysissa selvitetään, mitkä värisävyt sopivat sinulle parhaiten pukeutumiseen, meikkiin, hiuksiin ja koruihin. Henkilökohtaiset analyysit tehdään aina kasvokkain, jotta päästään sovittamaan laajasti erivärisiä testikankaita. Saat analyysin päätteksi mukaan oman värikarttasi. Parhaat värisi säilyvät samoina läpi elämän, sillä ihon pohjasävy ei muutu esimerkiksi ikääntyessä tai ruskettuessa.

 

Henkilökohtaiset värianalyysit suorittaa Kauniiksi luodun yrittäjä Kirsi Kärkkäinen. Kirsillä on loistava värisilmä ja hänellä on useampien vuosien kokemus värianalyysien tekemisestä. Ryhmille ja työyhteisöille suunnatuissa värianalyyseissä on mukana myös Ruusa Designin perustaja Nina Lahtinen.

Värianalyysit tehdään Kauniiksi luodun tiloissa osoitteessa:

Maaherrankatu 12 T1 50100 Mikkeli

bottom of page